Fa
College Minab High Education College, Educational group Horticulture
Hamid Bakhshabadi
Order: Assistant professor
Field: Food science and technology
Mail: h.bakhshabadi@yahoo.com
Address:
Educational Information »
Grade:
کارشناسی
Field of Study:
علوم صنایع غذایی
Orientation of Study:
صنایع غذایی
University:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
City:
سبزوار
Start Date:
2004-09-22
Start End:
2008-09-21
Thesis:
Grade:
کارشناسی ارشد
Field of Study:
صنایع غذایی
Orientation of Study:
تکنولوژی
University:
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
City:
گرگان
Start Date:
2009-09-23
Start End:
2012-01-24
Thesis:
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی روی میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و تاثیر آنها بر ویژگی های عصاره ی مالت جو پایان نامه
Grade:
دکتری
Field of Study:
صنایع غذایی
Orientation of Study:
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
University:
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
City:
گرگان
Start Date:
2014-09-23
Start End:
2017-09-18
Thesis:
بهینهسازی و مدلسازی استخراج روغن از سیاهدانه به کمک پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و ریز موج
Inventions »
Title:
روغن غنی سازی شده با نانولیپوزومهای حاوی اسید فولیک
College:
مجتمع آموزش عالی میناب
Date of Registration:
1399/06/05
Partners:
حمید بخش آبادی، علی منصورنیا، حسین فضلیانی
Title:
طراحی و ساخت فور آزمایشگاهی دیجیتالی هوشمند برای خشک کردن مواد غذایی
College:
مجتمع آموزش عالی میناب
Date of Registration:
1390/09/09
Partners:
وحید فرزانه، مرتضی خمیری - حمید بخش آبادی - شیلان رشید زاده
Books »
Title:
مالت و مالت سازی
Edition:
1
Date of Release:
1403/06/13
Release Number:
نوروزی
Authors:
علیرضا قدس ولی، رقیه بیانی، حمیدبخش آبادی، مژگان مقصودلو، شیلان رشیدزاده
Title:
فرایند مالتسازی (عصاره گیری و عصاره مالت)
Edition:
1
Date of Release:
1391/06/21
Release Number:
نوروزی
Authors:
علیرضا قدس ولی، رقیه بیانی، حمیدبخش آبادی، مژگان مقصودلو، شیلان رشیدزاده
Papers »
Paper:
مقالات ژورنال
Title:
The effect of microwave pretreatment on some physico-chemicalproperties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil
Journal title:
Industrial Crops and Products
No:
97
Year:
2017-07-03
Partners:
Bakhshabadi, H., Mirzaei, H. O., Ghodsvali, A., Jafari, S.M., Ziaiifar, A. M., Farzaneh, V
Download »
Paper:
مقالات ژورنال
Title:
Optimizing the extraction process of oil from sesame seeds using response surface method on the industrial scale
Journal title:
Industrial Crops and Products
No:
58
Year:
2014-07-04
Partners:
Mohammad Rostami, Vahid Farzaneh,∗ Abolfazl Boujmehrani, Morteza Mohammadi, Hamid Bakhshabadi
Download »
Paper:
مقالات ژورنال
Title:
Modeling of the extraction of lycopene from tomato by using artificial neural networks (ANN)
Journal title:
Food Chemistry
No:
190
Year:
2016-07-07
Partners:
Zahra Dolatabadi, Amir Hossien Elhami Rad, Vahid Farzaneh, Seyed Hashem Akhlaghi Feizabad, Seyed HosseinEstiri, Hamid Bakhshabadi
Download »
Paper:
مقالات ژورنال
Title:
Combined pulsed electric field-ultrasound assisted extraction of yarrow phenolic-rich ingredients and their nanoliposomal encapsulation for improving the oxidative stability of sesame oil
Journal title:
Ultrasonics Sonochemistry
No:
110
Year:
2024-07-11
Partners:
Elaheh Razghandi, Amir Hossein ElhamiRad, Seid Mahdi Jafari, Mohammad Reza SaiediAsl, Hamid Bakhshabadi
Download »
Paper:
مقالات ژورنال
Title:
The Impact of germination time on the some selected parameters through malting process
Journal title:
International Journal of Biological Macromolecules
No:
94
Year:
2017-01-01
Partners:
Alireza Ghodsvali, Vahid Farzaneh, Hamid Bakhshabadi Zahra Zare, Isabel S.Carvalho
Download »
thesis »
Title:
بهینه¬سازی و مدلسازی استخراج روغن از دانه کاملینا با کمک پیش تیمار فراصوت
Grade:
کارشناسی ارشد
Student's name:
سمیرا منصوری
History thesis defense:
1401/05/17
Title:
بهینهسازی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی گیاه بومادران به کمک میدان الکتریکی پالسی و امواج فراصوت،درون پوشانی عصاره حاصل به روش نانولیپوزوم و کاربرد آن جهت پایدارسازی روغن کنجد
Grade:
دکتری
Student's name:
الهه رازقندی
History thesis defense:
1403/06/28
Title:
بهینهسازی و مدلسازی استخراج آنتوسیانینها و ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
Grade:
کارشناسی ارشد
Student's name:
فاطمه طیبی راد
History thesis defense:
1397/09/26
Publications »
Participation in Meetings »
Teaching »
As teaching:
فراوری ضایعات
Grade:
کارشناسی ارشد
As teaching:
خواص شیمیایی و کاری مواد غذایی
Grade:
کارشناسی ارشد
As teaching:
تکنولوژی روغن
Grade:
کارشناسی
News »
Download »