En
دانشکده مجتمع آموزش عالی میناب گروه باغبانی
حمید بخش آبادی
مرتبه: استادیار
رشته: صنایع غذایی
ایمیل: h.bakhshabadi@yahoo.com
آدرس:
اطلاعات تحصیلی »
مقطع تحصیلی:
کارشناسی
رشته:
علوم صنایع غذایی
گرایش:
صنایع غذایی
نام دانشگاه:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
نام شهر:
سبزوار
تاریخ شروع به تحصیل:
1383/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1387/06/31
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
رشته:
صنایع غذایی
گرایش:
تکنولوژی
نام دانشگاه:
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نام شهر:
گرگان
تاریخ شروع به تحصیل:
1388/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1390/11/04
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی روی میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و تاثیر آنها بر ویژگی های عصاره ی مالت جو پایان نامه
مقطع تحصیلی:
دکتری
رشته:
صنایع غذایی
گرایش:
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
نام دانشگاه:
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نام شهر:
گرگان
تاریخ شروع به تحصیل:
1393/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1396/06/27
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
بهینهسازی و مدلسازی استخراج روغن از سیاهدانه به کمک پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و ریز موج
اختراعات »
عنوان اختراع:
روغن غنی سازی شده با نانولیپوزومهای حاوی اسید فولیک
نام دانشکده:
مجتمع آموزش عالی میناب
تاریخ ثبت:
1399/06/05
همکاران:
حمید بخش آبادی، علی منصورنیا، حسین فضلیانی
عنوان اختراع:
طراحی و ساخت فور آزمایشگاهی دیجیتالی هوشمند برای خشک کردن مواد غذایی
نام دانشکده:
مجتمع آموزش عالی میناب
تاریخ ثبت:
1390/09/09
همکاران:
وحید فرزانه، مرتضی خمیری - حمید بخش آبادی - شیلان رشید زاده
کتاب ها »
عنوان کتاب:
مالت و مالت سازی
شماره چاپ:
1
تاریخ چاپ:
1403/06/13
انتشارات:
نوروزی
نویسندگان:
علیرضا قدس ولی، رقیه بیانی، حمیدبخش آبادی، مژگان مقصودلو، شیلان رشیدزاده
عنوان کتاب:
فرایند مالتسازی (عصاره گیری و عصاره مالت)
شماره چاپ:
1
تاریخ چاپ:
1391/06/21
انتشارات:
نوروزی
نویسندگان:
علیرضا قدس ولی، رقیه بیانی، حمیدبخش آبادی، مژگان مقصودلو، شیلان رشیدزاده
مقالات و ترجمه شده ها »
نوع مقاله:
مقالات ژورنال
عنوان مقاله:
The effect of microwave pretreatment on some physico-chemicalproperties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil
عنوان نشریه چاپ کننده:
Industrial Crops and Products
شماره چاپ:
97
سال:
1396/04/12
همکاران:
Bakhshabadi, H., Mirzaei, H. O., Ghodsvali, A., Jafari, S.M., Ziaiifar, A. M., Farzaneh, V
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
مقالات ژورنال
عنوان مقاله:
Optimizing the extraction process of oil from sesame seeds using response surface method on the industrial scale
عنوان نشریه چاپ کننده:
Industrial Crops and Products
شماره چاپ:
58
سال:
1393/04/13
همکاران:
Mohammad Rostami, Vahid Farzaneh,∗ Abolfazl Boujmehrani, Morteza Mohammadi, Hamid Bakhshabadi
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
مقالات ژورنال
عنوان مقاله:
Modeling of the extraction of lycopene from tomato by using artificial neural networks (ANN)
عنوان نشریه چاپ کننده:
Food Chemistry
شماره چاپ:
190
سال:
1395/04/17
همکاران:
Zahra Dolatabadi, Amir Hossien Elhami Rad, Vahid Farzaneh, Seyed Hashem Akhlaghi Feizabad, Seyed HosseinEstiri, Hamid Bakhshabadi
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
مقالات ژورنال
عنوان مقاله:
Combined pulsed electric field-ultrasound assisted extraction of yarrow phenolic-rich ingredients and their nanoliposomal encapsulation for improving the oxidative stability of sesame oil
عنوان نشریه چاپ کننده:
Ultrasonics Sonochemistry
شماره چاپ:
110
سال:
1403/04/21
همکاران:
Elaheh Razghandi, Amir Hossein ElhamiRad, Seid Mahdi Jafari, Mohammad Reza SaiediAsl, Hamid Bakhshabadi
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
مقالات ژورنال
عنوان مقاله:
The Impact of germination time on the some selected parameters through malting process
عنوان نشریه چاپ کننده:
International Journal of Biological Macromolecules
شماره چاپ:
94
سال:
1395/10/12
همکاران:
Alireza Ghodsvali, Vahid Farzaneh, Hamid Bakhshabadi Zahra Zare, Isabel S.Carvalho
دانلود مقاله »
پایان نامه ها »
عنوان پایان نامه:
بهینه¬سازی و مدلسازی استخراج روغن از دانه کاملینا با کمک پیش تیمار فراصوت
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سمیرا منصوری
تاریخ دفاع:
1401/05/17
عنوان پایان نامه:
بهینهسازی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی گیاه بومادران به کمک میدان الکتریکی پالسی و امواج فراصوت،درون پوشانی عصاره حاصل به روش نانولیپوزوم و کاربرد آن جهت پایدارسازی روغن کنجد
مقطع تحصیلی:
دکتری
نام دانشجو:
الهه رازقندی
تاریخ دفاع:
1403/06/28
عنوان پایان نامه:
بهینهسازی و مدلسازی استخراج آنتوسیانینها و ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
فاطمه طیبی راد
تاریخ دفاع:
1397/09/26
انتشارات »
شرکت در سمینارها و همایش ها »
تدریس »
عنوان تدریس:
فراوری ضایعات
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
خواص شیمیایی و کاری مواد غذایی
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
تکنولوژی روغن
مقطع:
کارشناسی
اطلاعیه ها »
دانلودها »